Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, jeg har noen tips:)
Når det gjelder kakebunnene, så merk at jeg anbefaler å steke de hver for seg. Det er altså ikke meningen å steke en kakebunn som deretter må deles på midten. Dette nettopp fordi kakebunnene er myke og porøse.
Videre er det viktig at kakebunnene er HELT kalde før de tas ut av formene. La dem gjerne bli i formene og sett i kjøleskapet over natten.
Når det gjelder kremen, så vil jo den være for tynn når den er varm og nylaget. Så gjelder det å følge med på når den er passe tykk til å smøres utover. Venter man for lenge, vil kremen bli for fast til å smøres utover. Uansett vil det gå lettere om man bruker en smørekniv som man dypper ofte i en kopp med kokende varmt vann.
Jeg skal skrive disse tipsene inn i oppskriften.
Glad for å høre at du syntes kaken ble god på smak!