Also available in: Norsk

Add new comment

Hei, jeg har noen tips:)
Når det gjelder kakebunnene, så merk at jeg anbefaler å steke de hver for seg. Det er altså ikke meningen å steke en kakebunn som deretter må deles på midten. Dette nettopp fordi kakebunnene er myke og porøse.

Videre er det viktig at kakebunnene er HELT kalde før de tas ut av formene. La dem gjerne bli i formene og sett i kjøleskapet over natten.

Når det gjelder kremen, så vil jo den være for tynn når den er varm og nylaget. Så gjelder det å følge med på når den er passe tykk til å smøres utover. Venter man for lenge, vil kremen bli for fast til å smøres utover. Uansett vil det gå lettere om man bruker en smørekniv som man dypper ofte i en kopp med kokende varmt vann.

Jeg skal skrive disse tipsene inn i oppskriften.

Glad for å høre at du syntes kaken ble god på smak!

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.