Add new comment

Denne kremen krever tålmodighet og litt styrke. Man skal vispe eggene, sukkeret og fløten på svak varme til det kommer til kokepunktet. Dette tar tid, kanskje 10 min. Jeg pisker og pisker så egget ikke blir til eggerøre, samtidig som varmen sakte men sikkert øker. Når det begynner å småboble noen sekunder og du kan se litt damp, så har du nådd kokepunktet. Nå kan du hive inn sjokoladen og røre til den har smeltet. Deretter smøret og vaniljesukkeret. Fortsatt å røre til hele røren er klumpfri. Du kan gjerne hele dette over en stålbolle og sette den i kjøleskapet til dagen etter. Dagen etter pisker du opp den mørke kremen sakte så dem får en lys farge. Ikke pisk mer enn ett minutt for da kan glasuren bli for tynn. Lykke til!

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.