Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Denne kremen krever tålmodighet og litt styrke. Man skal vispe eggene, sukkeret og fløten på svak varme til det kommer til kokepunktet. Dette tar tid, kanskje 10 min. Jeg pisker og pisker så egget ikke blir til eggerøre, samtidig som varmen sakte men sikkert øker. Når det begynner å småboble noen sekunder og du kan se litt damp, så har du nådd kokepunktet. Nå kan du hive inn sjokoladen og røre til den har smeltet. Deretter smøret og vaniljesukkeret. Fortsatt å røre til hele røren er klumpfri. Du kan gjerne hele dette over en stålbolle og sette den i kjøleskapet til dagen etter. Dagen etter pisker du opp den mørke kremen sakte så dem får en lys farge. Ikke pisk mer enn ett minutt for da kan glasuren bli for tynn. Lykke til!