
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Denne kremen krever tålmodighet og litt styrke. Man skal vispe eggene, sukkeret og fløten på svak varme til det kommer til kokepunktet. Dette tar tid, kanskje 10 min. Jeg pisker og pisker så egget ikke blir til eggerøre, samtidig som varmen sakte men sikkert øker. Når det begynner å småboble noen sekunder og du kan se litt damp, så har du nådd kokepunktet. Nå kan du hive inn sjokoladen og røre til den har smeltet. Deretter smøret og vaniljesukkeret. Fortsatt å røre til hele røren er klumpfri. Du kan gjerne hele dette over en stålbolle og sette den i kjøleskapet til dagen etter. Dagen etter pisker du opp den mørke kremen sakte så dem får en lys farge. Ikke pisk mer enn ett minutt for da kan glasuren bli for tynn. Lykke til!