Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, alle ovner er forskjellige, så dette med steketemp og -tid må man alltid se an litt. Det kan hende det er bedre med 180 grader i din ovn og heller litt lengre steketid. Generelt tips dersom en kake ser ferdigstekt ut oppå, men fortsatt ikke er gjennomstekt inni, er å legge et stykke bakepapir eller aluminiumsfolie på toppen av kaken på slutten av steketiden.
Håper kaken falt i smak! :-)