Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, jeg lot kaken stå i kjøleskapet over natten. Dagen etter var den helt stiv og kunne lett vippes ut av formen. Jeg brukte her en terteform av silikon. Mulig den ville vært vanskeligere å få ut med annen type form.
Det går uansett fint å lage kaken i vanlig springform, men press da kjeksblandingen godt ut i sidene og oppover kanten så formen blir tett. La den fylte kaken stå i kjøleskapet over natten, så går det fint å flytte kaken over på et kakefat.