 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei! Takk for mange flotte oppskrifter - som jeg er ivrig bruker av :-)!
Jeg ser i denne oppskriften at det brukes 2 dl matolje i kakebunnen. Kan man bytte matoljen med for eks. samme mengde smeltet smør? Eller er det en bestemt grunn til å bruke olje? Og videre står det at man skal "fordel deigen jevnt i 2 små, runde former (20 cm i diameter)". Hvorfor brukes det 2 små former? Kan man bruke en form som er større ( f.eks. 24 cm evn.26 cm) og forlenge steketiden?