Also available in: Norsk

Add new comment

Hei, eg spurte på Facebook i en bake gruppe etter en bombe sikker oppskrift på sjokoladekake da jeg skulle bake i dag til ett selskap.
Jeg fikk tips om denne oppskriften og leste den nøye og syns denne virket veldig grei og enkelt med ett nydelig resultat.
Der tok jeg feil .. eg fulgte oppskriften 100% allikavel endte jeg opp med en kake som er veldig lys, smaker ikke sjokolade i det hele tatt og konsistensen er helt feil... Som sagt så fulgtete eg oppskriften og fremgangsmåten til punkt og prikke allikavel gikk kaken rett i bosset.. så no må eg lage en Toro kake istede noe som ikke var planen.
Hvorfor ble kaken min sånn? Den er ikke i nærheten av sjokoladefarget og smaker bare sukker ikke noe sjokolade.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.