Also available in: Norsk

Add new comment

Hei Trine, synd å høre at du ikke ble fornøyd. Dette er en meget vel utprøvd oppskrift som mange lykkes med, så jeg vet ikke hva som kan ha skjært seg for deg.

Når det gjelder smaken, så har jeg brukt vanlig bakekakao fra Freia i kaken og kokesjokolade og bakekakao i glasuren. Det gir ikke en veldig sterk sjokoladesmak, men absolutt nok til at det smaker sjokolade (typisk "barnevennlig" sjokoladesmak). Hvis din kake ikke smakte sjokolade, er det eneste jeg kan tenke meg at du ikke har brukt helt fulle spiseskjeer og at det kan være grunnen...? Eller så liker du rett og slett kaker med sterkere sjokoladesmak, og bør da bruke en oppskrift med mer sjokolade eller tilsette et par spiseskjeer mer kakaopulver i denne.

Når det gjelder konsistensen forklarer du ikke hva som ble feil. Kan det være at du har rørt for mye? I så fall kan kaken bli flatere og mer kompakt i stedet for høy og luftig. Jeg pleier å røre ingrediensene sammen i en stor rørebolle for hånd, og jeg bruker en ballongvisp slik at melklumper fjernes raskt uten at man må røre noe særlig.

Som sagt alltid synd å høre når noen ikke blir fornøyd med resultatet. Kanskje du heller burde prøve Konfektkake i langpanne eller Ondskapsfull sjokoladekake som har sterkere sjokoladesmak.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.