Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, dette kan skje uavhengig av om man bruker kulturmelk eller kefir (jeg bruker dette om hverandre, så har ikke noe å si for resultatet). Har med temperaturforskjeller å gjøre, men deigen pleier å bli helt fin igjen når man blander inn hvetemelet. Regner med at deigen ble bra hos deg også til slutt.
Helt normalt at kaken blir mørkere ved steking enn det ser ut som når du rører sammen deigen. Tror derfor ikke du har gjort noe galt i det hele tatt :-)
Håper du ble fornøyd med smaken på kaken!