
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Daddel er ikke sukkerfri, tvert imot, den er svært rik på sukker, det er derfor den er søt!
Mono- og disakkarider: 68 g pr. 100 g daddel (ref: Matvaretabellen)
-Monosakkarider er enkeltmolekyler av sukker, og finnes i de fleste karbohydrater. Fruktose finner du i frukt, grønnsaker og honning, og fruktosen blir omdannet til glukose via leveren.
-Disakkarider, en gruppe sukkerarter hvor molekylene er dannet av to monosakkaridmolekyler (det vil si enkle sukkermolekyler) under avspalting av vann.
Vanlig sukker (rørsukker) er et disakkarid av monosakkaridene glukose og fruktose.
Alt av frukt og også endel "søte" grønsaker inneholder sukker. Mengden varierer.
Men godt er det :-)