Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Daddel er ikke sukkerfri, tvert imot, den er svært rik på sukker, det er derfor den er søt!
Mono- og disakkarider: 68 g pr. 100 g daddel (ref: Matvaretabellen)
-Monosakkarider er enkeltmolekyler av sukker, og finnes i de fleste karbohydrater. Fruktose finner du i frukt, grønnsaker og honning, og fruktosen blir omdannet til glukose via leveren.
-Disakkarider, en gruppe sukkerarter hvor molekylene er dannet av to monosakkaridmolekyler (det vil si enkle sukkermolekyler) under avspalting av vann.
Vanlig sukker (rørsukker) er et disakkarid av monosakkaridene glukose og fruktose.
Alt av frukt og også endel "søte" grønsaker inneholder sukker. Mengden varierer.
Men godt er det :-)