Add new comment

Daddel er ikke sukkerfri, tvert imot, den er svært rik på sukker, det er derfor den er søt!

Mono- og disakkarider: 68 g pr. 100 g daddel (ref: Matvaretabellen)

-Monosakkarider er enkeltmolekyler av sukker, og finnes i de fleste karbohydrater. Fruktose finner du i frukt, grønnsaker og honning, og fruktosen blir omdannet til glukose via leveren.
-Disakkarider, en gruppe sukkerarter hvor molekylene er dannet av to monosakkaridmolekyler (det vil si enkle sukkermolekyler) under avspalting av vann.
Vanlig sukker (rørsukker) er et disakkarid av monosakkaridene glukose og fruktose.

Alt av frukt og også endel "søte" grønsaker inneholder sukker. Mengden varierer.

Men godt er det :-)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.