Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har bakt den og tatt den med på jobb i dag, foreløpig ikke smakt, så er spent. Den karamelliserte melken "renner ut" av kaken, både under steking så den havnet i ovnen, og etterpå. Nå står kaken "badet" i karamellmelk. Det ser jo ikke så lekkert ut, men jeg håper den smaker godt likevel. Lurer derfor på om den karamelliserte melken skulle vært kokt på forhånd? Den ser jo ikke ut slik som den gjør i glasset du har på bildet. Kan kanskje være greit å spesifisere i oppskriften.