
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Disse er SÅ saftig og gode, har laget dem flere ganger! Også som base til kanelsnurrer.
Yoghurt: både gresk og vanilje yoghurt funker knall
Melk: havremelk i stedet for helmelk er også fint.
Tar også ekstra vaniljesukker i, og trenger som regel kun 80% av melet i original oppskriften. Om noen lurer, så går det helt fint å blande i yoghurten før man tar i gjær.
Tips: varm det våte til 38-39 grader, kulden fra bollen (selv plast) pleier å dra temperaturen ned et par hakk. Så sparer du deg selv litt tid, og kan så ta gjær oppi (når det når 36,8-37 grader).
Takk for den gode oppskriften, kommer alltid tilbake her.