Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Disse er SÅ saftig og gode, har laget dem flere ganger! Også som base til kanelsnurrer.
Yoghurt: både gresk og vanilje yoghurt funker knall
Melk: havremelk i stedet for helmelk er også fint.
Tar også ekstra vaniljesukker i, og trenger som regel kun 80% av melet i original oppskriften. Om noen lurer, så går det helt fint å blande i yoghurten før man tar i gjær.
Tips: varm det våte til 38-39 grader, kulden fra bollen (selv plast) pleier å dra temperaturen ned et par hakk. Så sparer du deg selv litt tid, og kan så ta gjær oppi (når det når 36,8-37 grader).
Takk for den gode oppskriften, kommer alltid tilbake her.