 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har baket denne oppskriften i flere år og lykkes hver gang. Hvis du mener at du må tilsette mer mel blir jeg fundersom. Regner man med smøret som er smelt, blir det en hydrasjon på ca 66%. Når jeg baker surdeigsbrød bruker hydrasjonen ligge på ca 75%, så med denne oppskriften blir det en veldig fast deig og enkel å arbeide med. Jeg lykkes hver gang. Tenk på å bruke et bra mel når du baker, gjerne med høy proteinhalt. Denne gangen bakte jeg med et mel ned 13% protein. God jul fra Åland fra en som bodde 19 år i Norge :)