
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jag har baket denne oppskriften i flere år og lykkes hver gang. Hvis du mener at du må tilsette mer mel blir jeg fundersom. Regner man med smøret som er smelt, blir det en hydrasjon på ca 66%. Når jeg baker surdeigsbrød bruker hydrasjonen ligge på ca 75%, så med denne oppskriften blir det en veldig fast deig og enkel å arbeide med. Jeg lykkes hver gang. Tenk på å bruke et bra mel når du baker, gjerne med høy proteinhalt. Denne gangen bakte jeg med et mel ned 13% protein. God jul fra Åland fra en som bodde 19 år i Norge :)