![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
Brukere online: 0
Brukere i dag: 0
Brukere siste 7 dager: 1
Denne gammeldagse langpannekaken er et godt eksempel på at det enkle ofte er det beste. Selv om kaken er enkel, gjør rømmen at kaken likevel har noe spesielt ved seg i både smak og konsistens.
Oppskriften er til stor langpanne
6 egg
6 dl sukker
6 dl lettrømme
8 dl hvetemel
5 ts bakepulver
6 ts vaniljesukker
Pynt:
melisdryss
Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn lettrømmen. Sikt sammen det tørre og bland i. Rør deigen jevn med en stålvisp.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 180°C i 35 min. Avkjøl kaken i langpannen.
Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sikt over melis til pynt og del kaken i firkanter.
Du kan lage en kjempegod eplekake i langpanne av denne kaken, se "Eplekake med rømme (stor langpanne)".
Skriv ny kommentar