Vannmelonslush


Ah, dette er en herlig sommerdrikk! ... Og det er vel litt sommer fortsatt, er det ikke? :)

Det er i hvert fall mye god vannmelon å få tak i, og da synes jeg du bør lage deg en nydelig, iskald vannmelonslush!

 

  *heart*  

 

Jeg lager vannmelonslush av frosne vannmelonisbiter og vannmelonsirup (samme ingredienser som til Vannmelon frosé, bortsett fra at jeg her dropper vinen). 

 

Ingredienser:

Vannmelonisbiter:
♥ 3 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)

Vannmelonsirup:
♥ 2 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)
♥ 1,5 dl sukker


Fremgangsmåte:

Mos vannmelonen i en blender.

 

 

Ha blandingen gjennom en sikt slik at du fjerner stener og en del av fruktkjøttet. 

 

 

Mål opp ca 3 dl vannmelonjuice som du heller i isterningsbrett. Sett i fryseren til dagen etter slik at du får vannmelonisbiter.

Mål opp ca 2 dl vannmelonjuice som du koker opp sammen med sukkeret til en vannmelonsirup. Sett i kjøleskapet til dagen etter.

 

 

Dagen etter tar du frem vannmelonisbitene fra fryseren og vannmelonsirupen fra kjøleskapet.

 

 

Kjør dette sammen i en blender til en tykk slush.

Ha på glass og server straks!

 

 

 

Tips:

♥ For å lage slush bør du ha en god blender som kan knuse vannmelonisbitene.

♥ Jeg brukte en halv stor vannmelon for å få 5 dl vannmelonjuice. Får du juice til overs, er dette nydelig å servere i et glass med isbiter (se Vannmelonjuice).

♥ Slush tiner raskt, så du bør servere den helt nylaget. 


Se også oppskrift på Jordbærslush.

 

ENJOY!  :)  

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 

Vannmelonslush
Ingredienser

Vannmelonisbiter:
♥ 3 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)

Vannmelonsirup:
♥ 2 dl vannmelonjuice (fra most vannmelon)
♥ 1,5 dl sukker

Fremgangsmåte

Mos vannmelonen i en blender. Ha blandingen gjennom en sikt slik at du fjerner stener og en del av fruktkjøttet. 

Mål opp ca 3 dl vannmelonjuice som du heller i isterningsbrett. Sett i fryseren til dagen etter slik at du får vannmelonisbiter.

Mål opp ca 2 dl vannmelonjuice som du koker opp sammen med sukkeret til en vannmelonsirup. Sett i kjøleskapet til dagen etter.

Dagen etter tar du frem vannmelonisbitene fra fryseren og vannmelonsirupen fra kjøleskapet.

Kjør dette sammen i en blender til en tykk slush.

Ha på glass og server straks!

Tips

♥ For å lage slush bør du ha en god blender som kan knuse vannmelonisbitene.

♥ Jeg brukte en halv stor vannmelon for å få 5 dl vannmelonjuice. Får du juice til overs, er dette nydelig å servere i et glass med isbiter (se Vannmelonjuice).

♥ Slush tiner raskt, så du bør servere den helt nylaget. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift